…we simply make it count!

Despre noi
Infiintata in 2004, Management Account oferă servicii de contabilitate, consultanta in afaceri, audit financiar si resurse umane
Despre noi
Echipa calificata multidisciplinar: 40 de profesionisti permanenti si 17 colaboratori
Despre noi
Prezenta in doua centre la nivel national, Management Account deserveste un portofoliu activ de 169 de clienti
Despre noi
Management Account ofera servicii in acord cu cele mai inalte standarde ale industriei, mentinand un nivel ridicat de integritate si etica profesionala
Despre noi
Pentru ca pretuim parteneriatele, identificam strategii si metode de optimizare a eficientei, crestere a productivitatii si profitabilitatii afacerilor clientilor nostri
Previous
Next

Misiune

Mai mult decat un simplu provider de servicii obiectivul nostru este sa devenim un partener pentru clientii nostri.

Management Account presteaza servicii cu competenta demonstrata in ceea ce priveste standardele si practicile industriei in care activam.

Misiunea asumanta este aceea de a deveni veriga strategica in optimizarea financiara a afacerii partenerilor din portofoliul administrat. Oferim asistenta firmelor si organizatiilor si le ajutăm să se dezvolte, adaugand valoare afacerii clientilor.

hiclipart.com - 2020-04-27T091426.511

Viziune

Sa fim recunoscuti ca cel mai potrivit furnizor de servicii financiar-contabile profesionale atat de catre companii, cat si de specialistii in domeniu, in timp ce oferim un mediu de lucru in care angajatii se pot dezvolta optim.

Management Account aloca permanent timp, resurse si – cel mai important!- valorifica „best practices” din experienta membrilor seniori care vin sa dubleze cunostiintele dobandite academic, conducand astfel catre un proces de invatare continuu.

Valori

Integritate: tratam clientii intotdeauna intr-un mod corect si etic, castigam incredere prin actiunile noastre.

Leadership dezvoltarea viitoarei generații de lideri in cadrul segmentului nostru de piata, pentru a fi recunoscuti atat de clientii actuali cat si de potentialii clienti ca firma specializata in domeniu.

Respect: fata de persoanele cu care lucram idea proape conduce la o productivitate ridicata datorata cresterii satisfactiei personalului.