…we simply make it count!

Serviciile Noastre

Ai nevoie de ajutor?

Nu ezitați să ne contactați. 😊

Resurse umane

Resursele umane constituie elementul creator, activ si coordonator al activitatii din cadrul organizatiilor, ele influentând decisiv eficacitatea utilizarii resurselor materiale, financiare si informationale. A descrie oamenii ca fiind “resurse” le subliniaza importanta si arata faptul ca managementul lor cere nivele înalte de preocupare sincera fata de oameni, atentie si profesionalism. 

ADMINISTRARE DE PERSONAL

  • gestiune baza de date si introducere date angajati noi, incetari si modificari ale datelor angajatilor existenti;
  • intocmirea contractelor individuale de munca, actelor aditionale, deciziilor de incetare, deciziilor de suspendare etc.;

CALCUL SALARIAL

  • introducerea datelor necesare pentru procesarea calculului salarial: pontaje, concedii medicale, concedii de odihna, modificari de personal, modificari ale salariilor, prime, imputatii, sanctiuni, retineri, garantii;
  • verificarea datelor inainte de prelucrarea acestora;

SALARIZARE

Prin externalizarea administrarii salariilor  va degrevam de griji. Acest fapt este fundamentat pe considerentul ca, intalnirile tale cu oamenii cheie din activitatea contabila si atentia indreptata catre core bussines sunt mult mai importante decat verificarea declaratiilor legate de statele de plata si inregistrarea acestora la autoritatile competente. Intermediem relatia companie-angajati si relatia companie-autoritati.

RECRUTARE PERSONAL

Recrutam personal pentru posturile pe care le Clientii noştri le au disponibile la compartimentul economico-financiar.
Impreuna cu dumneavoastra analizam postul pe care doriti sa il ocupati si apoi ne ocupam de toate aspectele recrutarii, inclusiv de formalitatile de angajare.