…we simply make it count!

Serviciile Noastre

Ai nevoie de ajutor?

Nu ezitați să ne contactați. 😊

EXTERNALIZARE SALARIZARE

Procesul de salarizare este o necesitate pentru afacerea ta. Simultan insa, este si o activitate consumatoare de timp si de resurse, mai ales in contextul frecventelor schimbari legislative. Astfel, companiile, din cele mai diverse domenii de activitate, se bazeaza in activitatea de zilnica pe serviciile Management Account. Management Account are peste 15 ani experienta ca furnizor de servicii salarizare pentru companii medii si mari si isi dovedeste expertiza in fiecare zi prin rezultate obtinute de specialistii in salarizare si  administrare personal.

Serviciile de externalizare salarizare oferite si prestatate de noi au ca avantaje rapiditatea calculului, eliminarea erorilor, salarii corecte si platite la timp.

Si totusi, procesul de salarizare nu se rezuma doar la aceste activitati. Gestionam cu maximum de profesionalism cele doua dimensiuni din salarizare: relatia companie-angajati si relatia companie-autoritati. Tu primesti doar rapoartele si astfel ai timp sa acorzi atentia cuvenita planificarii, strategiei de resurse umane, motivarii si dezvoltarii oamenilor.

Calcul salarial

 • Introducerea datelor necesare pentru procesarea calculului salarial: pontaje, concedii medicale, concedii de odihna, modificari de personal, modificari ale salariilor, prime, imputatii, sanctiuni, retineri, garantii;
 • Verificarea datelor inainte de prelucrarea acestora;;
 • Importul / transferul pontajelor lunare ale angajatilor;
 • Efectuarea calculului salarial si a taxelor aferente, in conformitate cu legislatia romana in vigoare si specificul companiei;
 • Statele de plata, centralizatoarele ce cuprind fondul de salarii brut realizat, taxele angajatului si taxele aferente angajatorului;
 • Raport nota contabila;
 • Raport nota contabila;
 • Declaratie 112;
 • Fisierele multicash de plata a salariilor;
 • Calcularea numarului de tichete de masa si generarea fisierului pentru tichete de masa;
 • Buletinele salariale (fluturasi), care pot fi accesati online de catre angajati;

Salarizare

Prin externalizarea administrarii salariilor  va degrevam de griji. Acest fapt este fundamentat pe considerentul ca, intalnirile tale cu oamenii cheie din activitatea contabila si atentia indreptata catre core bussines sunt mult mai importante decat verificarea declaratiilor legate de statele de plata si inregistrarea acestora la autoritatile competente. Intermediem relatia companie-angajati si relatia companie-autoritati.

Astfel, pe langa procesarea statelor de plata, va putem oferi asistenta si in domeniul  Dreptului Muncii, atunci cand este nevoie de pregatirea unui contract de munca sau a oricarui alt tip de document pentru angajatii tai. Nu va fi nevoie sa te adresezi unui avocat. Este suficient sa te adresezi contabilui de salarii, care va rezolva problema ta impreuna cu departamentul nostru juridic.