…we simply make it count!

Serviciile noastre
Previous
Next

Activand pe piata de externalizare servicii contabile de peste 15 ani, suntem pe deplin constienti de provocarile acesteia, in special de dificultatea de a mentine activitatile companiei in conformitate cu standardele locale si/sau internationale de contabilitate.

In baza tranzactiilor procesate, furnizam informatia necesara pentru a stabili pozitia financiara si performanta companiei. Prin urmare, este esential ca toate activitatile contabile sa fie prestate cu precizie si sa se asigure gradul de transparenta necesar pentru eliminarea oricaror riscuri la nivel local sau international.

Un audit financiar ofera un nivel inalt de asigurare independenta a pozitiei financiare si a rezultatelor unei organizatii. Actionarii si utilizatorii externi vor avea certitudinea ca situatiile financiare sunt prezentate in mod corect, oferind o imagine fidela, clara si 

completa a performantelor organizatiei.

Cateva din beneficiile auditului financiar:

  • protejarea afacerii de riscurile de eroare, frauda si asigurarea fiabilitatii informatiilor.
  • certificarea functionarii corecte a sistemelor manageriale si a controalelor interne.
  • analiza independenta si profesionista asupra performantelor companiei dumneavoastra.
  • solicitarea de finantari externe sau reinnoirea termenilor de creditare cu furnizorii.
  • lipsa existentei unei denaturari semnificative la nivelul situatiilor financiare.

Procesul de salarizare este o necesitate pentru afacerea ta. Simultan insa, este si o activitate consumatoare de timp si de resurse, mai ales in contextul frecventelor schimbari legislative. Astfel, companii din diverse domenii de activitate se bazeaza 

in activitatea de zilnica pe serviciile noastre.

Procesul de salarizare este o necesitate pentru afacerea ta. Simultan insa, este si o activitate consumatoare de timp si de resurse, mai ales in contextul frecventelor schimbari legislative. Astfel, companii din diverse domenii de activitate se bazeaza in activitatea de zilnica pe serviciile noastre.

Cu peste 15 ani experienta ca furnizor de servicii salarizare pentru companii medii si mari Management Account isi dovedeste expertiza in fiecare zi, prin rezultate obtinute de specialistii in salarizare, administrare personal si solutii HR. Gestionam cu maximum de profesionalism cele doua dimensiuni din salarizare: relatia companie-angajati si relatia companie-autoritati.

Credem cu tarie ca la baza unei companii solide se afla o echipa specializata de consultanti fiscali si juristi, pregatiti sa te sustina din stadiile foarte timpurii ale afacerii tale si de-a lungul dezvoltarii acesteia. Consultantii nostri ofera o gama completa de servicii, de la 

suport administrativ si reprezentare in fata autoritatilor locale pana la analize si sprijin in luarea unor decizii strategice.

Combinatia noastra unica de servicii (contabilitate, salarizare, fiscalitate si expertiza juridica) ne permite sa abordam toate cerintele, oferind solutii complexe si minimalizand riscurile.